Produkty pro nejlepší vína (1)

Extra panenský olivový olej - Extra panenský olivový olej

Extra panenský olivový olej - Extra panenský olivový olej

SPECIFIKACE OLIVOVÉHO OLEJE Úroveň kyselosti: < 1,0 Hodnota peroxidu: < 15 meq o /Kg Složení mastných kyselin Kyselina myristová (C14:0): < 0,05 Kyselina palmitová (C16:0): 7,5 - 20 Kyselina palmitolejová (C16:1): 0,3 - 3,5 Kyselina margarová (C17:0): < 0,3 Kyselina margarolejová (C17:1): < 0,3 Kyselina stearová (C18:0): 0,5 - 5,0 Kyselina olejová (C18:1): 55 - 83 Kyselina linolová (C18:2): 3,5 - 21 Kyselina linolenová (C18:3): < 1,0 Kyselina arachidová (C20:0): < 0,6 Kyselina gadolová (C20:1): < 0,4 Kyselina behenová (C22:0): < 0,4 Kyselina lignocerová (C24:0): < 0,2 Steroly Cholesterol: < 0,5 Brassicasterol: < 0,1 Campesterol: < 4,0 Stigmastanol: < 0,5 Beta sitosterol: > 93,0 ROZSAH TESTOVACÍCH METOD Specifická hmotnost při 25° NGD 18 0909-0,920 Index lomu při 25° NGD 31 1,467-1,471 Jodový index (Wijs) NGD 32 78-90 Saponifikační index (v oleátu sodném – mg/kg) NGD 8 10 max. Kyselost (v kyselině olejové %) NGD 10 0,5 max.